Јосиф Јосифовски Свештарот 2, Струмица, Македонија

Соби

Хотел Есперанто, Струмица, Македонија

Double RO


Triple RO


Suite 1 bedroom RO

Соби

Хотел Есперанто има 42 соби:
– 30 двокреветни
– 9 трокреветни
– 3 апартмани,
Секоја со сопствена тераса, бања со туш, мини бар, клима уред, кабловска телевизија и Wi-Fi интернет.

Дополнителни услуги:

BB, HB, FB